آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی نوقا بسیار خوشمزه

طرز تهیه شیرینی نوقا بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه شیرینی نوقا , شیرینی نوقا , دستور پخت شیرینی نوقا

اگر شما هم نام شیرینی نوقا را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی نوقا بسیار خوشمزه

نوقا یا لوکا نوعی شیرینی محلی است که در شهر تبریز محبوبیت دارد.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نوقا :

نان میکادو :♦: 2 ورق

شکر :♦: 450 گرم

گلوکز مایع   :♦: 250 میلی لیتر

عسل یا شیره :♦: 125 میلی لیتر

وانیل  :♦: یک هشتم قاشق چایخوری

سفیده تخم مرغ   :♦: 2 عدد

کره نرم :♦:   75 گرم

فندق بدون پوست و پسته   :♦: 250 گرم

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی نوقا بسیار خوشمزه

طرز تهیه شیرینی نوقا , شیرینی نوقا , دستور پخت شیرینی نوقا

طرز تهیه شیرینی نوقا :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه شیرینی نوقا ابتدا باید

قالب مستطیل شکل 20×30 سانتی متری را چرب کنید و یک ورق از نان میکادو را کف قالب قرار داده کنار بگذارید .

شکر ، گلوکز مایع، شیره و یا عسل را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود .

بعد از آن حرارت را کمی بالا برده تا مواد به جوش آید .

این مواد باید حدود 5 دقیقه بدون اینکه هم بخورد بجوشد تا زمانی که درجه حرارت سنج شما عدد 130 درجه سانتی گراد را نشان دهد.

قبل از اینکه مایع کاملا آماده شود سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد .

سپس شیره آماده را از روی حرارت برداشته به صورت یک نوار باریک به آرامی به سفیده اضافه کنید .

همچنان با همزن به زدن ادامه دهید تا شیره کاملا جذب شده و مواد غلیظ شود. به طوری که شکل خود را حفظ کند.

بعد از جذب شیره با سفیده ، کره نرم شده را اضافه کنید و در نهایت فندق و پسته را مخلوط کنید و

در قالب آماده بریزید و با سرعت مواد را با کاردک چرب داخل قالب ، پهن کنید.

تکه دیگر نان میکادو را روی مواد قرار داده کاملا فشار دهید تا نان به مواد بچسبد .

قالب را در دمای محیط قرار دهید تا نوقا کاملا خنک شود.

سپس شیرینی را با استفاده از یک چاقوی چرب برش دهید و در ظرف بچینید.

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی نوقا بسیار خوشمزه

دقت و سرعت عمل در کار ، نکته اصلی در تهیه این شیرینی است. همین طور بهتر است در تهیه این شیرینی از همزن کاسه دار استفاده کنید.

در صورت در دسترس نبودن دماسنج می توانید بعد از 5 دقیقه جوشیدن مایع به اندازه یک قطره از

آن را داخل آب سرد بریزید چنانچه بلافاصله فرم گرفت و شکننده شد مایع آماده است.

طرز تهیه شیرینی نوقا , شیرینی نوقا , دستور پخت شیرینی نوقا

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی نوقا بسیار خوشمزه